BLOG

Kan brune ris bruges til sushi?

Brune ris kan sagens bruges til sushi. I USA er der restauranter som er specialiseret i at lave sushi med brune ris. I 2006 lavede jeg enkelt gang sushi med brune ris, det var under uddannelsen til japansk sushikok i Los Angeles. Sushi med brune ris smager dejligt. Dog, synes jeg at der er lidt for mange udfordringer ved kogning af brune ris til, at jeg vil begynde at lave sushi med brune ris. Som de fleste ved er sushiris svære at koge til perfektion. Sushiris skal være bløde men faste. Det er en konsistens som er svær at ramme. Brune ris er endnu sværere at koge til perfektion. Derudover vil de færdigkogte ris aldrig få den konsistens samme som hvide sushi. Læs mere om Sushikursus for begyndere Klik på den nye webshop by sushikok Zoë Escher│ Japanske spisepinde, sushimåtter, småkage udstikker og bæredygtige tasker. For at se close up billeder og læse mere. _ Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis, Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.

Udgivet i Tips | Tagget , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer lukket til Kan brune ris bruges til sushi?

Japansk nudelsuppe kursus for begyndere

Lær at lave delikate autentisk japansk ramen nudelsuppe med ingredienser og råvarer som bruges af japanske kokke. Du får en introduktion til japansk madkultur og japanernes fortrukne spise som er nudelsuppe. Du arbejder med forskellige råvarer såsom kombu, Bonito flakes og miso pasta. Du lærer om hvilke nudler der egner sig bedst til de forskellige supper. Trin for trin laver du 2 forskellige velsmagende og sunde nudelsupper, der laves fra bunden med fiskefonden dashi. Den ene er en ramen suppe og den anden en udon nudelsuppe. Læs mere om Japansk nudelsuppe kursus for begyndere Reference “Kurset giver både en forståelse af den japanske nudelsuppe, japansk madkunst – og japanernes forhold til mad og råvarer i det hele taget. Zoë blander denne viden med hendes personlige syn på/oplevelse af den japanske madkunst – og oplyser en om, hvordan den forholder sig til den danske/europæiske madkunst. Holdet er meget intimt, hvilket giver rum for snak mellem deltagerne, men også en rolig dialog mellem deltagerne og Zoë. Zoë lytter opmærksomt til de spørgsmål man måtte have og besvarer dem med hengivenhed. Hun får en til at føle sig velkommen og er meget obs på, at alle deltagere har smagt, set eller prøvet det …

Læs MereJapansk nudelsuppe kursus for begyndere

Udgivet i Tips | Tagget , , , , , , , , , , , | Kommentarer lukket til Japansk nudelsuppe kursus for begyndere

Hvilke fordele er der ved, at bruge spisepinde?

Der er mange fordele ved, at spise sin mad med spisepinde. Helt generelt er det sundere for kroppe, at spise maden med spisepinde. Du spiser på en anden måde, fordi du tager mindre bider. Det er godt for fordøjelsen. Du får en større smagsoplevelse af de enkelte råvarer, fordi du kun kan spise lidt af gangen. Du spiser mindre, fordi det tager længere tid, at spise et måltid. Du kommer heller ikke til, at føle dig tung i maven efter et måltid. Der er mange fordele ved, at bruge spisepinde. Klik her for, at se og læse om flere nye spisepinde på sitet, som også er en webshop. De japanske spisepinde som sælges i Webshop by sushikok Zoë Escher │ Japanske spisepinde, småkage udstikker og bæredygtige tasker. De er alle håndlavet og fremstillet i forskellige træsorter. I den nye webshop kan du se close up billeder og læse mere om spisepinde. Gratis levering! _ Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.

Udgivet i Tips | Tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer lukket til Hvilke fordele er der ved, at bruge spisepinde?

Hvor er det bedst at købe fisk til sushi?

De fleste fiskehandler sælger fisk som er egnet til sushi. Det er vigtigt, at sige til fiskehandleren, at fisken skal bruges til sushi. Den har en helt anden kvalitet end den, som tilberedt på en pande eller i ovnen. Der findes mange fisk i forskellige kvaliteter. Det er bedst at bruge af en god kvalitet, fordi det bliver spist råt. Du skulle nødig blive syg eller dårlig, fordi du spiser en fisk ikke egnet til sushi. På Sushikursus for begyndere gennemgår jeg i detaljer, hvordan du spotter den perfekte fisk til sushi. Klik på den nye webshop by sushikok Zoë Escher│ Japanske spisepinde, sushimåtter, småkage udstikker og bæredygtige tasker. For at se close up billeder og læse mere.

Udgivet i Tips | Tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer lukket til Hvor er det bedst at købe fisk til sushi?

Sushikursus for begyndere

Lær at sammensætte og lave velsmagende sushiruller som japanske sushikokke. Du lærer at håndtere de forskellige forstadier til kogning af sushiris. Du arbejder med japanske ingredienser, der giver de unikke aromaer og smage, som kendetegner japansk sushi. Du lærer, hvad japanske sushikokke kigger efter, når der købes fisk og skaldyr hos en fiskehandler. Du lærer trin for trin at lave hosomaki (lille rulle), uramaki (insite-out) og futomaki (stor rulle). Kurset afholdes både i København. Reference ”Min kone og jeg var på sushi begynder kursus hos dig den 3. April 2016 og havde en rigtig hyggelig eftermiddag. Hvor vi også blev klogere og modigere i forhold til at kaste os ud i at lave egne maki ruller. Idag introducerede vi vores børn for kunsten at lave ruller og fik lavet alt for meget sushi som vi alle nød bagefter. Det var en fantastisk hyggelig aktivitet for hele familien og bestemt ikke sidste gang vi gør det. Tak for et dejligt kursus:-)”. Thomas Schou Roer “Hvis du selv har prøvet at kaste dig ud i at lave sushi, kan jeg kan varmt anbefale Zoës begynderkursus. Her fik jeg de bedste tricks til lige at gøre den hjemmelavede sushi en tand bedre og …

Læs MereSushikursus for begyndere

Udgivet i Tips | Tagget , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer lukket til Sushikursus for begyndere