BLOG

Findes der mange forskellige spisepinde i Japan?

Hvad mange ikke er klar over, så findes der et stort udvalg af spisepinde i Japan. I Japan bliver spisepinde som en tallerken. Der findes adskillige tusinde spisepinde i forskellige træsorter. Nogle er smukt dekoreret med unikt japansk design og andre helt neutrale. Så der er til enhver smag. Nogle spisepinde er mere eksklusive end andre, fordi der er brug træ af finere kvalitet. Det der kendetegner dem alle er, at de japanske spisepinde er fremstillet på en måde, så unikke, flotte og er behageligt at bruge. Jeg har fået leveret et unikt udvalg af smukke spisepinde fra Japan. Du kan læse mere om dem her. Klik her for, at se og læse om flere nye spisepinde på sitet. De japanske spisepinde som findes også i Webshop by sushikok Zoë Escher │ Japanske spisepinde, småkage udstikker og bæredygtige tasker. De er alle håndlavet og fremstillet i forskellige træsorter. I webshoppen kan du se close up billeder og læse mere om spisepinde. Gratis levering! _ Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.

Udgivet i Shopping | Tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer lukket til Findes der mange forskellige spisepinde i Japan?

Hvor er det bedst at købe fisk til sushi?

De fleste fiskehandler sælger fisk som er egnet til sushi. Det er vigtigt, at sige til fiskehandleren, at fisken skal bruges til sushi. Den har en helt anden kvalitet end den, som tilberedt på en pande eller i ovnen. Der findes mange fisk i forskellige kvaliteter. Det er bedst at bruge af en god kvalitet, fordi det bliver spist råt. Du skulle nødig blive syg eller dårlig, fordi du spiser en fisk ikke egnet til sushi. På Sushikursus for begyndere gennemgår jeg i detaljer, hvordan du spotter den perfekte fisk til sushi. Klik på den nye webshop by sushikok Zoë Escher│ Japanske spisepinde, sushimåtter, småkage udstikker og bæredygtige tasker. For at se close up billeder og læse mere.

Udgivet i Tips | Tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer lukket til Hvor er det bedst at købe fisk til sushi?

Japansk nudelsuppe kursus for begyndere

Lær at lave delikate autentisk japansk ramen nudelsuppe med ingredienser og råvarer som bruges af japanske kokke. Du får en introduktion til japansk madkultur og japanernes fortrukne spise som er nudelsuppe. Du arbejder med forskellige råvarer såsom kombu, Bonito flakes og miso pasta. Du lærer om hvilke nudler der egner sig bedst til de forskellige supper. Trin for trin laver du 2 forskellige velsmagende og sunde nudelsupper, der laves fra bunden med fiskefonden dashi. Den ene er en ramen suppe og den anden en udon nudelsuppe. Læs mere om Japansk nudelsuppe kursus for begyndere Reference “Kurset giver både en forståelse af den japanske nudelsuppe, japansk madkunst – og japanernes forhold til mad og råvarer i det hele taget. Zoë blander denne viden med hendes personlige syn på/oplevelse af den japanske madkunst – og oplyser en om, hvordan den forholder sig til den danske/europæiske madkunst. Holdet er meget intimt, hvilket giver rum for snak mellem deltagerne, men også en rolig dialog mellem deltagerne og Zoë. Zoë lytter opmærksomt til de spørgsmål man måtte have og besvarer dem med hengivenhed. Hun får en til at føle sig velkommen og er meget obs på, at alle deltagere har smagt, set eller prøvet det …

Læs MereJapansk nudelsuppe kursus for begyndere

Udgivet i Tips | Tagget , , , , , , , , , , , | Kommentarer lukket til Japansk nudelsuppe kursus for begyndere

Hvordan dækker I op til sushi nytårsaften?

Som de fleste har bemærket, så ventet nytår og det nye lige rundt om hjørnet. Jeg glæder mig meget. Det bliver et nyt år, hvor jeg ikke 100% ved, hvad der venter mig og, sådan har det altid været. Det bliver spændende. Inden vi hopper ind i det nye år, så er der lige nytårsaften. For mange er sushi blevet en fast del, at nytårsbordet. Det er delikat, velsmagende, sundt og fantastisk til særlige begivenheder. Hvordan dækker du dit bord til sushi? Jeg gætter på, at du har ladet dig inspirere af sushirestaurant i Danmark. I Japan, ser borddækningen en anelse anderledes ud. Udover at tallerken og spisepinde, så er der mange familier i Tokyo som bruger spisepindeholder. Hvad går det ud på? Det er en holder du placere spisepinde inden middagen går i gang og, under middagen når du holder en pause. Så er der fuldstændig tjek på dine spisepinde. Det ser flot ud, de falder ikke på gulvet og, du ved hvor de er. De japanske spisepindeholdere som sælges i Webshop by sushikok Zoë Escher │ Japanske spisepinde, småkage udstikker og bæredygtige tasker. I den nye webshop kan du se close up billeder og læse mere om spisepindeholdere. Klik …

Læs MereHvordan dækker I op til sushi nytårsaften?

Udgivet i Shopping | Tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer lukket til Hvordan dækker I op til sushi nytårsaften?

Derfor er sushiruller i Danmark så populære?

Jeps, i Danmark bliver der spist flere sushiruller end i Japan. Hvordan kan det være? Japanerne er glade for sushiruller, men udbuddet af fisk i en sushirestaurant i Japan er større end i Danmark. Det er meget normalt at der er 20 forskellige fisk på menukortet i en japansk sushirestaurant i Tokyo. I Danmark har ikke samme tradition for at spise fisk som i Japan. Danmark er en kødnation. Det betyder, at de fleste vil vælge kød fremfor fisk. Det gør selvfølgelig, at mængden og udvalget af fisk som egner sig til sushi er mindre i Danmark end i Japan. Til gengæld får du rigtig mange grøntsager, vitaminer og mineraler når du spiser sushiruller Ja, tang er den grøntsag i verden som indeholder flest vitaminer og mineraler. På sushikursus for begyndere lærer du, at lave velsmagende og delikate sushiruller som egner sig til hverdag og til fest. Du kan læse mere om Sushikursus for begyndere her Klik på den nye webshop by sushikok Zoë Escher│ Japanske spisepinde, sushimåtter, småkage udstikker og bæredygtige tasker. For at se close up billeder og læse mere. _ Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, …

Læs MereDerfor er sushiruller i Danmark så populære?

Udgivet i Tips | Tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer lukket til Derfor er sushiruller i Danmark så populære?