Hvor meget ved dit barn som sushi?

Sushikursus for børn

De fleste børn har smagt sushi, og en del børn spiser regelmæssigt sushi. Det er en skøn måde, at få alt det sunde fra fisk, som vi alle har brug for.

Udover at spise sushi, hvad ved dit barn om sushi?

Her tænker på de forskellige grøntsager, fisk og ingredienser.

I Danmark findes sushirestauranter i forskellige prisklasser discount, mellemklasse og eksklusiv. Ofte hænger prisen også sammen med kvaliteten, dog, er det ikke altid tilfældet.
Som udgangspunkt er altid sundt, at kunne skelne imellem de forskellige prisklasser. Et bevist valg, styrker evnen til truffet nogle sunde valg i forhold til grøntsager og fisk af god kvalitet. Det er ikke alle som spiser råvarer af bedste kvalitet til hverdag.

På sushikursus for børn (7-10 år) og sushikursus for børn (10-15 år), der lærer børnene at lave sushi og hvad de bla. skal kigge efter i forhold til råvarer, der bruges til sushi. En viden som de får glæde af senere i livet, når de står på deres egne ben.

Læs mere om Sushikursus for børn (10-13 år)

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.

Skriv en kommentar

Sakana © 2020 - Zoë Escher - info@sakana.dk - 29705345

Scroll to top