Derfor bliver du som japansk sushikok aldrig færdig med din uddannelse

Jeps, den er god nok. I Japan bliver du aldrig udlært.

Ahhh, come on tænker du nok.

Nope den er god. Selvfølgelig gennemgår japanske sushikokke en uddannelse som alle andre. Men, uddannelsen stopper ikke her bare fordi, at du nu har et stykke papir, hvor der står at du nu er sushikok.

Nej, tværtimod. Din uddannelse starter først rigtig nu.

I Japan er det meget normalt, at det tager 20 år at mestre teknikker og, det er ikke kun inden for sushi.
I 2012 besøgte jeg min executive sushikok lærer for, at få finpudset eksisterende teknikker og lærer next level teknikker dvs. nigiri teknikker som tager 20 år at mestre.

Hvad er formået med next level teknikker?

Formålet med next level teknikker er, at lave delikat og smagefyldt sushi som smelter på tungen. Jeg vil gerne give mine gæster en gastronomisk oplevelse, som de aldrig glemmer og, som sender dem direkte i himlen. Derfor rejser jeg til Japan og Los Angeles for, at henter inspiration og får forfinet mine teknikker.

Som noget ganske særligt tilbyder jeg et begrænset take-away kuverter til en eksklusiv sushimiddag lørdag den 6. marts 2021. Maden kan afhentes i nogle tidsintervaller fra kl. 17.00-20.00.  Du kan læse mere om den eksklusive japanske sushimiddag her

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.