Findes der små skåle der egner sig til soyaskåle?


Der findes små japanske skåle, som er soyaskåle der egner sig perfekt til sushi.

I det japanske køkken, bruges der forskellige slags sauce, når der spises et måltid. Det gælder lige fra gyoza til sushi.

Jeg møder ofte personer, som nævner at de soyaskåle, der følger med japansk take-away mad er for små. Det finder de ofte først ud af, når de sætter sig ned for at spise maden. Når de tager maden med spisepinde og, dypper maden i en soyaskål som er for lille, så er det svært at få soyasauce på en gyoza eller et sykke sushi.
Det der også ofte sker, at soyasaucen skvulper ud over kanten, der er ikke plads i de små take-away soyaskåle.

For at undgå at skulle afbryde måltidet ved, at rejse sig og gå ud ikke køkkenet for, at hente køkkenrulle og en almindelig tallerken, der er alt for stor til soyasauce, så findes der japanske soyaskåle i den helt rigtige størrelsen.

Jeg har fået leveret et udvalg af japanske soyaskåle lavet i porcelæn. Det er 100% japansk design, selvom det passer ind i den nordiske stil. De findes i webshop by sushikok Zoë Escher

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.