Findes der velsmagende vegetar sushi?

Vegetar sushiDer findes masser af delikat og velsmagende vegetarsushi. Dog er udvalget en smule begrænset i Danmark, da efterspørgslen på vegetarsushi ikke lige så stort som efterspørgslen på sushi med fisk.

Min erfaring med vegetarsushi er, at hvis de enkelte råvarer er tilberedt med omtanke og, rullerne er kombineret på en måde så det bliver til en gastronomisk oplevelse, så kan vegetarsushi smage bedre end sushi lavet med fisk.

Muligheden for, at lave mange forskellige typer af velsmagende vegetarsushi er stort, da udvalget af grøntsager i Danmark er stort. Derfor vil du kunne sammensætte din egen unikke sushimiddag med mange smagsoplevelser.

Vegetarisk sushikursus for begyndere for vegetarer tager vi udgangspunkt i råvarer, der i rette sammenhæng kan give kursisten en unik gastronomisk oplevelse, hvor råvarernes kvalitet fremhæves på bedste vis.

_
Zoë har holdt foredrag og afholdt sushikurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.

Gem