Sådan finder du roen i hverdagen

Sådan finder du roen i hverdagen er et foredrag til dig, der længes efter en hverdag med større overskud og mindre stress. Til foredraget taler jeg om, hvordan du bliver bedre til at koble af fra en travl hverdag.
Du bliver præsenteret for en række værktøjer, der kan hjælpe med skabe mere ro.

Guld templetOm foredraget

Zoë Escher er bedst kendt som japansk, uddannet sushikok og Danmarks sushiekspert nr. 1.
Vejen til hendes succes har budt på forskellige setbacks, der har påvirket hendes liv og været direkte årsag til, at hun i en alder af 42 år har gjort sig nogle erfaringer og oplevet mere, end de fleste når på et helt liv.

I østen fokusere man på det hele menneske, hvor der helst skal være balance mellem kroppen, sindet og sjælen for, at være i indre balance med sig selv.
Gennem den japanske angrebskampsport kendo har hun lært de redskaber, der skal til for at være til stedet i nuet og opnå indre ro og balance.

I dette autentiske og spændende foredrag får deltagerne indsigt i det mindset, der skal til for at få en hverdag i balance og harmoni. Gennem Zoës personlige erfaringer fra kampsporten kendo og japanernes tilgang til livet får deltagerne kendskab til, hvordan hun hele tiden bruger de værktøjer der skal til for, at bevare denne ro og balance i en verden der er i en konstant forandring.

Har du lyst til at:

Få mere glæde
Få fornyet energi
Få mere overskud
Bliv mere nærværende
Slut fred med hverdags travlhed

Glæd dig til 2 timers inspirerende og spændende foredrag, hvor du som deltager går hjem med ny viden, mange indsigter og værktøjer.

Hvor og hvornår?

Foredraget afholdes ved forespørgsel. Foredraget kan bookes privat og selskaber.

Er du interesseret i et foredrag eller har spørgsmål, så er du velkommen til at sende en mail til info@sakana.dk.

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem