Hvilke spisepinde egner sig bedst til sushi?


Det afhænger lidt hvor god du er til, at bruge spisepinde. Hvis du er lige så rutineret som japanere i Tokyo, så kan du bruge spisepinde som er lavet i forskellige materialer. På det seneste har jeg set spisepinde i stål.

Japanerne kunne aldrig drømme om, at lave spisepinde i stål. De er for glatte at holde i hånden, svært at tage fat om maden og de er svære at spise med. Derudover er stål ikke et materiale som findes i naturen.

I Japan er det fortrukne materiale til spisepinde træ. Dog, er det mange forskellige typer af træ som bruges til spisepinde. I Japan spiller udformning af spisepinde en stor rolle. De skal være nemme at holde imellem fingrene, nemt at spise med og designet skal være japansk.

Det er nemt at se på spisepinde om de er nemme at bruge. De er lavet i et design, som gør dem behagelige at holde i hånden. Den yderste del af spisepinde vil have en let ru overflade ligesom sandpapir. Det gør det nemt at holde på maden.

De japanske familier kan godt lide at spisepinde bliver lavet i mange forskellige design og kvalitet, så er der lidt at vælge imellem.

I Webshop by Sushikok Zoë Escher finder du et inspirerende udvalg af håndlavet spisepinde.

Læs om Sushikursus for begyndere

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.