Hvordan reagere du på forandringer?

TokyoHer tænker jeg på forandringer på din arbejdsplads, dit privatliv, omgangskreds eller ude i verden.

Tænker du ”åh nej ikke igen”?
Tænker du ”fedt ENDELIG sker der noget”?

Den måde vi opfatter verden på, har stor betydning for hvordan vi reagere i hverdagen og, på det, der sker omkring os. Nogen bliver stresset hvis der hele tiden sker noget nyt eller uventet. Andre får energi og trives med de uforudsete skift. Den ene reaktion er ikke mere rigtig end den anden.

Vi lever i en tid, hvor der sker rigtig meget på mange fronter, det stiller nogle helt andre og nye krav til enkelte for, at kunne navigere sikkert rundt. Hvis du har lyst til, at vide mere om din egen reaktionsmønster og, hvordan du kan møde verden på på en mere balanceret måde. Så har jeg et spændende 6 ugers forløb fyldt med viden, redskaber og indsigter.

Det hedder Japansk superfood – Din genvej til sundhed, velsmag og et langt liv. Det starter først den 19. april 2017, men i øjeblikket er der et early bird tilbud.

Du kan læse mere om forløbet Japansk superfood – Din genvej til sundhed, velsmag og et langt liv

_
Zoë har holdt foredrag og afholdt sushikurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.

Gem

Gem

Gem