Kan sushi være andet end det der serveres i sushirestauranter?

SkaldyrMaden der serveres i sushirestauranterne i Danmark er dansk sushi, det betyder ikke at det er dårligt. Det betyder, at det ikke er japansk sushi der serveres, da japansk sushi smager anderledes.

Det er der flere årsager til.
De fleste sushikokke der arbejder i Danmark, er oplært i Danmark og har aldrig arbejdet sammen med en japansk sushikok. Det betyder, at de teknikker der bruges i de danske sushirestauranter er anderledes end dem der bruges i Japan.

De fleste danske sushikokke har heller ikke været Japan, og smagt autentisk japansk sushi. Hvis du som sushikok aldrig har smagt japansk sushi, vil du aldrig komme til at lave japansk sushi, da sushikokken ikke ved hvad de skal stile efter.

Sushi

Jeg har modsat de fleste sushikokke i Danmark, valgt at blive uddannet af japaner i udlandet.
Jeg rejser ofte til Japan for at hente ny inspiration, da en uddannelse til en japansk sushikok er en livslang læring. En viden der kommer mine kunder til gode i form af autentisk delikat og velsmagende sushi.

Læs mere om Eksklusiv japansk pop-up sushimiddag

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.