Nyt i webshoppen: Japansk småkage udstikker

I 2017 brugte jeg ca. 6 timer på, at finde den helt ”rigtige” sushimåtte. Min lærer grinte, da han hørte det.

Jeg tog en varm formiddag ind til Kappabashi Street i Tokyo, som er en lang gade med forretninger der kun sælger køkkenudstyr til restaurationsbranchen. Der kan for mit vedkommende hurtig gå et par timer, når jeg besøger den gade.

Mens jeg kiggede på sushimåtter, bemærkede jeg at flere af forretningerne solgte helt unikke småkage udstikker, såsom delfin, kat og gås. Dem har jeg aldrig glemt!

Jeg syntes og det gør jeg stadig, at de er så fine og, er et sjovt alternativ her i de kommende julemåneder. Jeg har hentet udstikker med søde motiver fra Tokyo til Danmark. Klik her som at se dem alle.

Klik på den nye Webshop by sushikok Zoë Escher │ Japanske spisepinde, sushimåtter, småkage udstikker og bæredygtige tasker. Gratis levering!
I den nye webshop kan du se close up billeder og læse mere om udstikker.
_
Zoë har holdt foredrag og afholdt sushikurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.