Sushi kan være en kærkommen pause i julemånederne

Jeg er glad for julekonfekt, klejner, chokolade, pebernødder, julefrokoster og julemad. Dog, synes jeg at det nogen gang for mit vedkommende har en tendens til, at tage overhånd sammenholdt med, hvad jeg plejer at spise resten af året.

For at det hele ikke skal gå op i konfekt og hjemmebagte vaniljekranse, hvilket er ret hyggeligt at lave og smager dejligt. Så sørger også for at spise sushi. Så jeg trods alt får noget fedtfattigt mad, som udligner noget af det fede.

Især november og december måned laver jeg lidt oftere sushi end resten af året.

På de kommende sushikursus for begyndere, lærer deltagerne at lave de mest efterspurgte sushirulle med et udvalg af de populæreste råvarer. Da vi er så tæt på nytår taler vi også, hvilket fisk der egner bedst til sushi.

Selvfølgelig lærer du også at koge sushiris, klargøre råvarer og skærer fisk. Ja, du kan få alle informationer på Sushikursus for begyndere lige her

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.

Skriv en kommentar

Sakana © 2019 - Zoë Escher - info@sakana.dk - 29705345

Scroll to top