Virksomhedsrådgivning

ZoëSom japansk kamsportsudøver og japansk uddannet sushikok har japanere været en del af min omgangskreds siden år 2000 og siden jeg for første gang i 2004 rejste til Japan.

Jeg har derfor indgående kendskab til Japan, kulturen, de japanske etiketter, dos and don’ts og hvordan jeres virksomhed begår sig bedst i Japan.

Virksomheder idag bliver udfordret som aldrig før, vi lever i en verden der er i en konstant forandring. Et samarbejde på tværs af landegrænser er både spændende og udfordrende for de virksomheder, der operere på det globale marked.
Et af de lande der skiller sig markant fra resten af verden er Japan. Gennem mange års erfaring og mit indgående kendskab til landet, tilbyder jeg rådgivning indenfor følgende;

Din virksomhed står i en situation, hvor I ønsker at lancere et produkt på det japanske marked, der tilbyder jeg rådgivning omkring hvad I skal være opmærksomt på, når I laver forretning med Japan.

Jeg tilbyder også rådgivning til de virksomheder, der på nuværende tidspunkt har et samarbejde med Japan, men ønsker at styrke den eksisterende relation og få et større økonomisk udbytte af samarbejdet.

Hvis I er interesseret i at få rådgivning eller har spørgsmål, så er I velkommen til at sende en mail til info@sakana.dk

Gem

Gem

Gem

Gem