Er småkager en del af det japanske køkken?

I det traditionelle japanske køkken bliver der ikke spiste småkager. Det er ikke en del af den japanske kultur. Desserter og kager har aldrig fyldt særlig meget i det japanske køkken. Dog har japanerne deres helt egen fortolkning af kager, som minder om vafler med fyld.

Traditionelle småkager som vi kender det i Europa, har de sidste 20 gjort sit indtog i det japanske køkken. Japanerne har tilegnet inspirationen på en måde, så de har lavet småkage udstikker der henvender sig til både børn og voksne.

Jeps, japanske børn bliver involveret i madlavningen fra de er ganske små. Derfor er det meget naturligt, at der også småkage udstikker med motiver som de kender.

De søde japanske udstikker med unikke motiver har jeg selvfølgelig fået leveret til Danmark og, de findes i  webshop by sushikok Zoë Escher│ Japanske spisepinde, sushimåtter, småkage udstikker og bæredygtige tasker.

Læs mere om Sushikok & sake sommelier Zoë Escher

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtage inspirerende mails om traditionel japansk livsstil og japansk boligindretning på en bæredygtig måde. Dine private oplysninger bliver ikke delt.
ErrorHere