Hvad er den bedste måde, at få dejen til at slippe en småkage udstikker?

Den bedste måde til, at få dejen til at slippe er at bruge mel.

Det findes småkage udstikker i forskellige unikke motiver som de japanske, hvor motivet har runde hjørner og kanter, hvor det vi være sværere at få dejen til at slippe.

Der vil foreslå følgende,

Gør som du plejer dvs. lave dej og, rul den ud i samme tykkelse. Lige inden du skal udstikke dejen, så dyp udstikkeren ganske let i lidt mel, så der sidder mel på kanterne. Det vil få dejen til at slippe, når du løfter udstikkeren. Hvis du ikke har fået mel på alle kanterne af udstikkeren, så kan du altid med en spisepind ganske forsigtig skubbe til dejen, så den slipper.

De japanske familier bager mange småkager med deres børn året rundt. Det er en af årsagerne til, at der findes mange japanske småkage udstikker med figurer både børn og voksne kender.

Jeg har fået leveret et udvalg af unikke og fine småkage udstikker i figurer til Danmark. De findes i webshop by sushikok Zoë Escher│ Japanske spisepinde, småkage udstikker og bæredygtige tasker.

_

I 2014 vurderede Zoë kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushirestauranter for forbrugermagasinet TÆNK.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin restauranten Geranium.
I 2013 var Zoë gæstedommer på Masterchef sæson 3.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtage unikke tilbud og inspirerende mails om japansk livsstil og japansk boligindretning på en bæredygtig måde. Dine private oplysninger bliver ikke delt.
ErrorHere