Hvad er hensigten med en japansk soya skål?

Hensigten med en japanske soya skål er, at give dig en så god gastronomisk oplevelse som muligt.

Med det mener jeg. En japansk susmiddag er en anderledes gastronomisk oplevelse i forhold til andre madstilarter som f.eks. italiensk lasagne.

Når du spiser sushi, bliver der brugt spisepinde som bestik. Derudover dypper du dine sushistykker i en sojasauce. Det stiller nogle andre krav til bordopdækningen.
Det der af og til sker, når der bliver spist sushi i Danmark er, at der enten kommer soyasauce på bordet eller på tøjet. Det skyldes, at den lille plastik soyaskål, som følger med take-away sushi fra en sushirestaurant er for lille.

En japansk soyaskål til sushi må ikke være for stor eller for lille. Den skal have den helt rigtige størrelse. Den skal have en størrelse, som gør at du med lethed kan dyppe store stykker sushi i soyasauce uden, at spilde.

Jeg har fået leveret unikke og smukke japanske soya skåle fra Tokyo, som passer ind i den nordiske stil. Du kan se dem alle i webshop by sushikok Zoë Escher

_

I 2014 vurderede Zoë kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushirestauranter for forbrugermagasinet TÆNK.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin restauranten Geranium.
I 2013 var Zoë gæstedommer på Masterchef sæson 3.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtage unikke tilbud og inspirerende mails om japansk livsstil og japansk boligindretning på en bæredygtig måde. Dine private oplysninger bliver ikke delt.
ErrorHere