Hvordan dækkes et sushibord i Japan?

I Japan er sushimiddag en aften, hvor maden nydes over flere timer. Det er en måde at være sammen på, slappe af og hygge.
Derfor går japanerne op i at middagsbordet dækkes på en måde, at gæsterne ikke bliver distraheret, men i stedet nyder den skønne middag med dejlige drikke.

I japanske hjem bruges spisepinde lavet i træ. Sushi er en ret som bør spises ved stuetemperatur, så smager maden bedst. Spisepinde lavet i træ er naturmateriale og vil altid have en stuetemperatur. De håndlave japanske spisepinde i træ har også en ru overflade på den nederste del af spisepinde. Det gør det nemmer at tage og holde på sushistykkerne.

Lige som i Danmark holder japanerne også små pauser under middagen. Det er no go at lægge spisepinde på tallerken, det kan signalere døden i Japan.
I stedet bruger japanere spisepindeholdere, som løfter spisepinde fra bordet. På den måde bliver bordet ikke fedtet og spisepinde ligger roligt og triller ikke af bordet.

Under middagen bruger japanerne soyaskåle, som er beregnet til sushi. De er hverken for store eller for lille. De er lavet på en måde, så store stykker sushi kan dyppes uden at dryppe soyasauce på bordet eller på tøjet.

En Alt til Sushi pakke som skabre en sushimiddag med større nydelse og velvære tilsat japansk bliss.

I Webshop by Sushikok Zoë Escher findes et stort udvalg af Alt til Sushipakker til din næste sushimiddag.

_

I 2014 vurderede Zoë kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushirestauranter for forbrugermagasinet TÆNK.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin restauranten Geranium.
I 2013 var Zoë gæstedommer på Masterchef sæson 3.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtage unikke tilbud og inspirerende mails om japansk livsstil og japansk boligindretning på en bæredygtig måde. Dine private oplysninger bliver ikke delt.
ErrorHere