Hvordan skal din næste bæredygtige taske se ud?

Klimaproblemerne forsvinder ikke lige med det samme. Det har EU fået øjnene op for. Fra april 2021 blev brugen af plastisk til emballage og plastisk gjort ulovligt af EU.
EU er selvfølgelig opmærksom på, at der tager tid at udfase f.eks. plastikposer. Det tager også tid at finde et alternativ som er mindst lige så godt.

De bæredygtige indkøbsnet er dyrere end en plastisk pose, det spiller også ind når man skal vælge. Efterhånden findes der flere og flere indkøbsnet, hvor kvaliteten er så høj, at de holder i rigtig mange år.

Så er de penge hurtigt tjent samtidig med, at miljøet bliver skånet. Det er win win for alle dvs. for miljøet, din pengepung og ikke mindst designet. Der findes adskillige indkøbsnet, hvor designet er væsentlig smukkere end en plasticpose.

I webshop by Sushikok Zoë Escher finder du et udvalg, at bæredygtige indkøbsnet lavet i traditionel smukt japansk design.

_

I 2014 vurderede Zoë kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushirestauranter for forbrugermagasinet TÆNK.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin restauranten Geranium.
I 2013 var Zoë gæstedommer på Masterchef sæson 3.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtage unikke tilbud og inspirerende mails om japansk livsstil og japansk boligindretning på en bæredygtig måde. Dine private oplysninger bliver ikke delt.
ErrorHere