Sådan skaber du et zen moment om et måltid!

De fleste betragter et måltid, som en hyggelig begivenhed, hvor der spist skøn under rolige forhold.

i Japan bliver det spise et måltid en måde, at være sammen på. Det er en kærkomme lejlighed til, at slappe af og nye øjeblikket. I weekenderne sidder japanerne ofte i mange timer og spiser en middag, der gerne består af 12-15 mindre retter.

Retter som dækker den japanske kostpyramide, som består af sojabønner, ris, fisk, æg, grøntsager, lidt kød, skaldyr og fermenteret grøntsager.

Retterne laves på en mode, så kan spise med japanske spisepinde af både børn og voksne. Japanske spisepinde er lavet på en måde, så du lidt af gangen i længere periode, det er godt for fordøjelsen.

Japanske spisepinde er ikke bare spisepinde. I Japan findes der tusindvis af forskellige spisepinde i forskellige, kvaliteter, forskellige træsorter og design.
Jeg har fået leveret et særligt udvalg af håndlavet spisepinde, som nu er tilgængelige i Danmark.

Læs mere om det lille udvalg af særligt udvalgt håndlavet spisepinde i webshop by sushikok Zoë Escher│ Japanske spisepinde, sushimåtter, småkage udstikker bæredygtige tasker. For at se close up billeder.

Læs mere om Sushikok & sake sommelier Zoë Escher

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtage inspirerende mails om traditionel japansk livsstil og japansk boligindretning på en bæredygtig måde. Dine private oplysninger bliver ikke delt.
ErrorHere