Hvad er en japansk Eco bag?

En japansk Eco bag er en bæredygtig taske.
Japan er langt fremme, når det kommer til bæredygtighed. Det er der flere årsager til.
Der bor ca. 126,5 millioner mennesker i Japan. Med så stor en befolkning kan det ikke undgås, at de efterlader et fingeraftryk i miljøet. Vi ved alle efterhånden, at klimaet er udfordret på forskellige måder herunder brugen af plastik.

Derfor kommer det ikke som en stor overraskelse, at brugen af Eco bags er meget udbredt i Japan. Der er mange japanske designere og internationale modehuse, som laver Ecos bag af forskellige materialer og kvaliteter.

De Eco bags, som de fleste japanere bruger til hverdag er indkøbsnet, som findes i tusindvis af designmønstre. Indkøbsnet, som er designet til, at bære tunge varer uden, at indkøbsnettet revner eller, at du efterfølgende har dybe mærker i håndfladerne.

Jeg har fået leveret unikke og smukke japanske Eco bags, der er slidstærke med ekstra forsyninger i hanken. Når jeg ikke bruger min egen, kan jeg folde den sammen lægge den væk i et lille hylster. Du kan læse mere om smukke japanske Eco bags i webshop by sushikok Zoë Escher

_

I 2014 vurderede Zoë kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushirestauranter for forbrugermagasinet TÆNK.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin restauranten Geranium.
I 2013 var Zoë gæstedommer på Masterchef sæson 3.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtage unikke tilbud og inspirerende mails om japansk livsstil og japansk boligindretning på en bæredygtig måde. Dine private oplysninger bliver ikke delt.
ErrorHere