OM ZOË ESCHER

I 2006 rejste jeg til Los Angeles, hvor jeg blev uddannet til sushi kok og Sake Sommelier hos California Sushi Academy.

Kurset blev ledet af den meget anerkendte, japanske instruktør Toshi Sugiura, som har 40 års erfaring, er kendiskok i Hollywood og dommer ved sushi konkurrencer i Japan.
Som en del af uddannelsen arbejdede jeg i hans restaurant og lavede catering hos kendisser i Bel Air, Beverly Hills, Brentwood og filmselskaber i Hollywood.

Tilbage i Danmark arbejdede jeg ganske kort, som sushikok i restaurationsbranchen, men valgte at gå mine vegne veje.

Jeg ønskede, at dele de japanske teknikker, viden og smage inden for det japanske køkken. Det blev til en japansk kokkeskole, hvor jeg igennem 10 år har afholdt sushi kurser, kurset i japansk mad, foredrag, sushi pop-up middag og meget mere. Klik her for at læse mere

Webshop by Sushi kok Zoë Escher

De mange rejser igennem årene til Japan har også budt på mange unikke oplevelser.
Jeg har tilbragt meget tid sammen med japanske venner også privat hjemme hos dem. De mange timer i godt selskab har givet mig et dybdegående kendskab til den japanske kultur, gastronomi, trends, traditioner, indretning og japansk design. En unik viden som kommer Webshop by sushikok Zoë Escher til gode.

Hvert eneste produkt i webshoppen er nøje udvalgt, da jeg ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Jeg lægger vægt, at produkterne er håndlavet, håndfarvet og bæredygtige dvs. at de ikke belaster miljøet, har en lang holdbarhed og lavet i et smukt japansk design. Et japansk design som passer ind i den nordiske stil.

Der vil løbende komme nye produkter i webshoppen by Sushi kok Zoë Escher, da jeg ønsker et bredt sortiment af god kvalitet.

Resultater

Siden jeg blev færdiguddannet som sushikok & sake sommelier 2006, har jeg haft lidt at se til. Af faglige resultater kan jeg bl.a. nævne;

I januar 2019 var jeg dommer for dagbladet Politiken i forbindelse med test af fødevarer til deres læsere.
Februar 2016 holdt jeg åbningstalen og åbnede messen Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I april 2015 lavede jeg sushi og japanske retter, som private dining hjemme hos den amerikanske ambassadør Rufus Gifford.
I oktober 2014 lavede jeg en kvalitets sushi guide til Jyllands-Posten læser.
I august 2014 vurderet jeg kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushirestauranter i København for forbrugerrådets magasin ”TÆNK”.
Sushi kursus for begyndere blev nomineret til Oplevelsesprisen 2013.
I november 2013 blev jeg udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I november 2013 lavede jeg sushi og japanske retter som personalemad til den 3-stjerne Michelin-restaurant Geranium.
I februar 2013 var jeg gæstedommer på Masterchef sæson 3.
Den 9. juli 2010 udkom min kogebog ”Matcha, omakase og sushi”.

Privat

Jeg er født i 1974 og er adopteret fra Sri Lanka.

Jeg er vokset op med hollandske forældre og, er barnebarn til den internationale anerkendte hollandske kunstner M. C. Escher.

Udover gastronomi interessere jeg mig for selvudvikling, motion og er vild med at rejse. Dertil er jeg glad for København som jeg nyder året rundt.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtage unikke tilbud og inspirerende mails om japansk livsstil og japansk boligindretning på en bæredygtig måde. Dine private oplysninger bliver ikke delt.
ErrorHere