Hvilke spisepinde er nemmest at bruge, som begynder?

Spisepinde lavet i træ, er de nemmeste at bruge og holde i hænderne. De er ikke glatte, som spisepinde lavet i stål eller plastik.

Japan er et af de lande som er specialiseret i at lave spisepinde i høj kvalitet, som egner sig til begyndere men også rutineret spisepindebrugere.
I Japan bliver spisepinde lavet i mange forskellige typer træ og design. Der er også stor forskel på billige spisepinde og eksklusive spisepinde.

De billige spisepinde har de flest har stødt på, på sushirestauranter og asiatiske spisesteder. De er meget simple i udtrykket og, er ikke de nemmeste at bruge for begyndere.

Eksklusive spisepinde bliver lavet i mange forskellige design og træsorter. Udover at de er smukke er også velegnet til begyndere og andre som ikke er rutineret i brugen af spisepinde.
Designet på spisepinde er lavet på en måde, så de ligger behageligt i hånden. Overfladen på den yderste del af spisepinde er ru som sandpapir, det gør det nemt at tage og holde på maden.

I Webshop by Sushikok Zoë Escher finder du et inspirerende udvalg af håndlavet japanske spisepinde i træ.

_

I 2014 vurderede Zoë kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushirestauranter for forbrugermagasinet TÆNK.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin restauranten Geranium.
I 2013 var Zoë gæstedommer på Masterchef sæson 3.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtage unikke tilbud og inspirerende mails om japansk livsstil og japansk boligindretning på en bæredygtig måde. Dine private oplysninger bliver ikke delt.
ErrorHere