Eksklusiv japansk pop-up sushimiddag

NigiriFra november 2015 afholder jeg japanske pop-up sushimiddage for spisende gæster en lørdag aften engang i kvartalet. Der er plads til 10 spisende gæster i løbet af en aften.

Den næste pop-up middag afholdes til sommer i et lækkert lokale hos Danbolig, Østerfælled Torv 10, 2100 København Ø.

Hvem henvender sushimiddagene sig til?

Til dig, der er vild gourmetsushi.
Til dig, der ønsker at spise autentisk japansk sushi uden, at rejse til Tokyo.
Til dig, der er på udkig efter en gastronomisk sushioplevelse.
Til dig, der gerne vil opleve og spise sushi, som først laves når du sidder ved bordet.

Om middagen

Jeg kommer til at lave en japansk omakase menu, der tager udgangspunkt i de ingredienser, råvarer og teknikker, som jeg har lært af mine japanske senseis bosiddende i Tokyo og Los Angeles. Menuen vil selvfølgelig skifte og følge sæsonen for råvarer.

Menu:

Menuen er en omakase menu der består af 6 retter, menuen vil selvfølgelig skifte fra gang til gang i henhold til sæsonen for råvarer.

Drikkelse:

Til maden kan der bestilles en flaske hvidvin.  Drikkevarer afregnes kontant/mobilePay på stedet mod en kvittering.

Seating:

Middagen foregår ved et langt smukt langt bord med plads til 18 spisende gæster.
Da jeg ønsker, at give gæsterne en unik oplevelse og, at der skal være god plads mellem hvert selskab, kan der max bestilles 8 pladser.

Hvor og hvornår?

Ny dato følger

Reference

“Tusind tak for en vidunderlig sushi-middag, der på alle måder pirrede og glædede smagsløgene.
Det var rigtig spændende at se dig tilberede og derefter smage de mange interessante variationer af sushi, som du serverede for os.
Middagen var anderledes og så meget mere end man normalt oplever til en god gang sushi – lige fra misosuppen der gemte på en fræk lille hemmelighed, over sashimi overraskelsen, til den lækre kage der lagde sig blødt og indbydende om tungen. – og hele vejen igennem havde man en klar rød tråd i hvad du ønskede os at opleve.
Det var en fuldendt middag fra start til slut og en hyggelig og eksklusiv oplevelse, fra enden til anden. Vi ser frem til hvad du næste gang skal glæde vores ganer med”. Katrine Lønnegaard

”Vi har aldrig fået så god japansk mad alt fra suppen over til sashimi og sushi og kagen var fantastisk. Du er jo en eminent kok og alt smagte fantastisk. At tale med dig mens vi spiste var fantastisk”. Kjartan Vidarsson

Hvis du kunne være interesseret, og ønsker at stå på en liste og blive informeret om menuen og, hvornår de eksklusive middage afholdes så send en mail til mig på info@sakana.dk.

Danbolig Østerbro

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Sakana © 2017 - Zoë Escher - info@sakana.dk - 29705345

Scroll to top