14-DAGES OKINAWA MISOSUPPE – SUPER FOOD

Boost dit helbred med en kop varm Okinawa misosuppe om dagen.

Flere og flere har fået øjnene op for den lille ø Okinawa, som ligger 2,5 time fra Japan. Befolkningen som lever på Okinawa har gjort sig bemærket i hele verden, fordi de er den befolkning i verdenen som lever længst.

Hvis man kigger nærmere på det klassiske japanske køkken, så adskiller det sig for resten af verden.
De enkelte retter i det japanske køkken er sammensat på en sådan måde, at de enten afgifter kroppen eller tilføre kroppen næring. I løbet af enkelt japansk måltid, vil kroppen få tilført næring fra hele kostpyramiden.


Hvordan adskiller maden på øen Okinawa med maden på fastlandet Japan?

Der er meget stor forskel på maden fra Okinawa og det japanske køkken. På øen Okinawa bliver maden betragtet som medicinsk super food. Selvom Okinawa er en del af Japan, har det kinesiske køkken påvirket maden på Okinawa.

Okay, hvordan kan det lade sig gøre?

Rent geografisk så ligger Okinawa tættere på Kina end på Japan.
Det kinesiske køkken har også en gastronomisk stilart som kaldes medical food. Denne stilart har for flere hundrede år siden påvirket maden på Okinawa. Den medicinske stilart er igennem årene blevet tilpasset de lokale råvarer og livet på øen Okinawa og, er blevet en del af det traditionelle køkken på Okinawa.

Hvad er Okinawa misosuppe?

På øen Okinawa der spiser befolkningen anderledes end på fastlandet Japan. Befolkningen har en anden tilgang til de råvarer som bliver dyrket i Japan og på Okinawa.
Befolkningen på Okinawa betragter råvarer som medicin, som kan forbygge, styrke og booste helbredet. De sunde egenskaber i de råvarer som indgår i et måltid, udgør og spiller en vigtig rolle i befolkningens høje levealder.

Okinawa misosuppe kendetegnes ved de unikke og sunde egenskaber, der findes i japanske ingredienser, råvarer og grøntsager. Okinawa misosuppe giver dit helbred et ekstra boost ved at,

styrke immunforsvaret
forbedre fordøjelsen
dæmper betændelse i kroppen
forebygge hjerteanfald
holde kolesteroltallet i balance
afgifte kroppen
tilføre kroppen masser af antioxidanter

Hvad får du?

Et unikt 14-dages Okinawa misosuppe forløb, hvor du booster dit helbred med en kop Okinawa misosuppe hver dag. Du vil modtage en opskriftsamling på en fond og 14 forskellige Okinawa misosupper til 14 dage.

Hvordan foregår det?

Når du har gennemført købet, vil du modtage en bekræftelse samt opskrifter på fonden og på 14 Okinawa misosupper.

Du bestemmer selv, hvornår forløbet skal starte og, på hvilket tidspunkt at du laver dagens misosuppe.

På den første dag laver du en stor portion fond fra bunden, som er gennemgående for de 14 forskellige supper. Fonden indeholder de unikke aromaer, smage, vitaminer og mineraler, som hvis den blev lavet på en restaurant i Tokyo. Du kan vælge at fryse halvdelen af fonden ned, og tage det op, når den første uge er gået.

Hver dag laver du en kop Okinawa misosuppe, som du drikker til dit aftensmåltid. Når først fonden er lavet tager det ikke mere end 15 minutter om dagen, at lave en kop varm misosuppe.

Okinawa misosuppe forløbet kan gentages så ofte, som du har lyst eller blive til en fast rutine.

Pris

295 kr. Læg i kurv

Prisen er inkl. moms

For the English version of this 14 days of detox click on The 14-day Okinawa miso soup – super food