14-DAGES OKINAWA MISOSUPPE – SUPER FOOD

14-dages Okinawa Misosuppe er en superfood!

Okinawa, en smuk ø i det sydlige Japan, er kendt for at have et af verdens længste levetider. Og en af nøglerne til deres sundhed og vitalitet er deres traditionelle misosuppe.

Vores 14-dages Okinawa Misosuppe er inspireret af Okinawas sunde madkultur og er skabt til, at give dig en ernæringsrig og velsmagende oplevelse. Denne misosuppe er lavet af friske råvarer og ingredienser, der er omhyggeligt udvalgt for, at sikre den højeste kvalitet.


Hvad er Okinawa misosuppe?

Misosuppen er baseret på fermenteret sojapasta, der giver den en rig umami smag og samtidig tilføjer et væld af sundhedsmæssige fordele.
Den er rig på proteiner, antioxidanter og probiotika, som hjælper med at styrke dit immunsystem, forbedre fordøjelsen og opretholde en sund tarmflora.

Vores 14-dages Okinawa Misosuppe er desuden fyldt med nærende ingredienser som tang, tofu og grøntsager, som tilføjer en bred vifte af vitaminer, mineraler og fibre til din kost. Denne kombination af ingredienser gør misosuppen til et frisk pust og booster, der understøtter din generelle sundhed og velvære.

Tag en bid af Okinawas sunde madkultur med vores 14-dages Okinawa Misosuppe og oplev, hvordan den kan forbedre dit velbefindende. Forkæl dig selv med en skål af denne superfood i dag, og mærk forskellen i din krop og sjæl.

Hvad får du?

Et unikt 14-dages Okinawa misosuppe forløb, hvor du booster dit helbred med en kop Okinawa misosuppe hver dag. Du vil modtage en opskriftsamling på en fond og 14 forskellige Okinawa misosupper til 14 dage.

Hvordan foregår det?

Når du har gennemført købet, vil du modtage en bekræftelse samt opskrifter på fonden og på 14 Okinawa misosupper.

Du bestemmer selv, hvornår forløbet skal starte og, på hvilket tidspunkt at du laver dagens misosuppe.

På den første dag laver du en stor portion fond fra bunden, som er gennemgående for de 14 forskellige supper. Fonden indeholder de unikke aromaer, smage, vitaminer og mineraler, som hvis den blev lavet på en restaurant i Tokyo. Du kan vælge at fryse halvdelen af fonden ned, og tage det op, når den første uge er gået.

Hver dag laver du en kop Okinawa misosuppe, som du drikker til dit aftensmåltid. Når først fonden er lavet tager det ikke mere end 15 minutter om dagen, at lave en kop varm misosuppe.

Okinawa misosuppe forløbet kan gentages så ofte, som du har lyst eller blive til en fast rutine.

Pris

295 kr. Læg i kurv

Prisen er inkl. moms

For the English version of this 14 days of detox click on The 14-day Okinawa miso soup – super food