REFERENCER FRA PRIVATPERSONER

PrisSushi kursus de luxe

“Spændende, lærerigt – og bare enormt hyggeligt sammen med gode venner. Over et glas køligt vin lavede vi sushi i lange baner, mens Zoë instruerede, gav gode råd og delte sin store viden om japansk sushi. Vi fik mange gode tips – om alt fra knive til hvor man køber den bedste fisk. Kan helt sikkert anbefales”.
Christina Lagoni, KPMG Denmark

”Tak for et virkelig godt arrangement d. 20. april 2013.
Jeg synes konceptet holdt super godt, og niveauet var passende sådan at alle kunne være med, og de eventuelt let øvede også lærte noget nyt.
Det var en virkelig god og hyggelig eftermiddag, der gik med at fabrikere maden, og det smagte fantastisk.
En enkelt af mine gæster har allerede forsøgt sig med din opskrift og tips til kogning af ris og meldte tilbage, at hun var meget begejstret over resultatet. Så det ser jeg frem til også snart at prøve”.
Rikke Reumert Schaltz, Miljøministeret

”Vi er 8 sushi-elskende venner, der aldrig selv før havde prøvet at lave sushi. Vi fik sat en aftale i stand med Zoë Escher. Da hun ankom, fik vi alt rettet an, sat op og gjort os klar til opgaven.
Systematisk, men samtidig med en god drink ved hånden, gik vi i krig med at hakke og skære de forskellige råvarer. Presse, arrangere og rulle forskellig slags sushi. På vidunderlig vis og med mange grin og i højt humør, fik vi sat en kæmpe sushi fest på benene.
Da Zoë Escher var gået, fik vi et festmåltid- og langt mere end vi kunne spise.
Zoë Escher fik os i gang på kompetent vis med nøje anvisninger blandet med hygge og en god oplevelse“.
Maj Ravnsbøl, Mayzeeddesign

”Jeg syntes at kurset gik rigtigt godt. Det var virkelig en succes, og alle syntes det havde været spændende og lærerigt”.
Bente Luplau, Novo Nordisk

”Vi alle 9 havde en super aften som del af et polterabend. Alle lærte lidt om sushi-kunsten, selve råvarerne der bruges, teknikkerne bag fremstillingen af sushi og også lidt generelt om den japanske kultur.  Der var rigelig med lækker sushi…alle blev meget mætte og fik tilmed også rester med hjem til dagen efter”.
Melissa Voigt Hansen, Herlev Hospital & Copenhagen University

“Zoë Escher hjalp os med et sushikursus for 13 mennesker til en polterabend. Det blev en rigtigt hyggelig oplevelse!
Zoë havde styr på tingene, og var fuld af gode tips og opskrifter til alle, både for novicerne og dem som havde
prøvet at lave sushi før. Stilen var frisk, kompetent, informativ og underholdende, og da vi var færdig, havde vi sushi nok til en hær – der var ingen som gik sultne hjem”.
Stephanie Munck, Code Slinger

Sushi kursus for begyndere

“Kære Zoë

Min kone og jeg var på sushi begynder kursus hos dig den 3. April 2016 og havde en rigtig hyggelig eftermiddag. Hvor vi også blev klogere og modigere i forhold til at kaste os ud i at lave egne maki ruller 🙂

Idag introducerede vi vores børn for kunsten at lave ruller og fik lavet alt for meget sushi som vi alle nød bagefter. Det var en fantastisk hyggelig aktivitet for hele familien og bestemt ikke sidste gang vi gør det.

Jeg har vedhæftet lidt billeder fra madlavningen og middagen.

Tak for et dejligt kursus:-)”.
Thomas Schou Roer

“Det var bare et rigtig godt kursus, du lavede, og det vi fik med hjem smagte godt.
I lørdags havde vi gæster og lavede sushi som forret – med stor succes, ikke mindst fordi vi lavede rullerne færdige medens gæsterne så på.
I går eftermiddags kom vores søn uvarslet på besøg med vores svigerdatter og to børnebørn, Oliver på 14 og Mille på 12.  Mille startede som sædvanligt med at inspicere køleskabet, og opdagede vores rester af fersk tun og laks.  Det blev selvfølgelig til, at Mille meldte sig som elev og krævede omgående instruktion. Det blev rigtig godt”.
Stig Lage

“Zoë Escher gav på kurset en ukompliceret og forståelig introduktion til det at lave sushi, så man nemt kunne gå hjem og eksperimentere videre med det. Ved hjælp af enkle tips og teknikker blev det en leg at lave lækker sushi. Stemningen var afslappet og det var passende med to timer til at få lært det basale. Herudover var det rart, at vi ikke var flere end 7-8 stykker på kurset – det gjorde at der var mere tid til spørgsmål og til at den enkelte kunne få hjælp. Alt i alt en hyggelig og givende eftermiddag”.
Sacha Andersen & Vidar Thorlaksson

“Hvis du selv har prøvet at kaste dig ud i at lave sushi, kan jeg kan varmt anbefale Zoës begynderkursus. Her fik jeg de bedste tricks til lige at gøre den hjemmelavede sushi en tand bedre og rigtig god information om råvarerne – hvilke, der er de bedste og hvor, man skal købe dem.”
Christel Ejlersen, Grafisk designer

“Tak for et lærerigt og inspirerende kursus i søndags, hvor Birthe og jeg nød at være kursister i din varetægt!
Vores familie nød resultatet af anstrengelserne, og alle blev meget mætte!

Vi glæder os til at lave mange sushi stykker fremover”.
Birthe og Steen

Nigiri sushi kursus for begyndere

“Jeg havde en rigtig god oplevelse med Zoë Eschers advanced sushikursus. Zoë fører en igennem på en nem og lærerig måde, og tager sig tiden til at vise en hvorledes de små fif til, at få sushien til at se godt ud. Man kan virkelig mærke, at hun brænder for sit fag og undervisning. Hvis der var et andet kursus vil jeg i hvert fald gå igen”.
Kasper Kristiansen

“Vi havde i god tid forinden modtaget ”huskeseddel” og nødvendig information.
Kurset blev holdt i et pænt, rent og hyggeligt køkken.
Zoë mødte (også denne gang) velforberedt og med godt humør.
En skøn søndag eftermiddag, under Zoë`s kyndige vejledning”.
Jeg skal helt sikkert på kursus igen”.
Hans Jørgen Andersen

Jeg havde en dejlig og lærerig dag på Advanced Sushikursus, vi fik lært nogle gode fif til at lave nigiri og lært den rigtige skæreteknik til fisk (det har jeg savnet).
Zoë er en behagelig, glad og velforberedt underviser. Jeg kommer helt sikker tilbage på et andet kursus”.
Anette Gomez

Vegetarisk sushi kursus for begyndere

“Tusind tak for en virkelig dejlig oplevelse! Den perfekte blanding af læring i teori og praksis, samvær og samtale. 4 kvinder er taget hjem med mod på at lave deres egen sushi på højt niveau, uden at det virker uoverkommeligt. Vegetarsushi er mindst ligeså tilfredsstillende som den med fisk og kan varieres på mange måder”.
Laura Laustsen

Japansk nudelsuppe kursus for begyndere

“Kurset giver både en forståelse af den japanske nudelsuppe, japansk madkunst – og japanernes forhold til mad og råvarer i det hele taget. Zoë blander denne viden med hendes personlige syn på/oplevelse af den japanske madkunst – og oplyser en om, hvordan den forholder sig til den danske/europæiske madkunst.

Holdet er meget intimt, hvilket giver rum for snak mellem deltagerne, men også en rolig dialog mellem deltagerne og Zoë. Zoë lytter opmærksomt til de spørgsmål man måtte have og besvarer dem med hengivenhed. Hun får en til at føle sig velkommen og er meget obs på, at alle deltagere har smagt, set eller prøvet det hele på kurset.

Alt dette gør, at man kommer hjem med en kæmpe lyst til at gå på opdagelse i Københavns asiatiske forretninger og begynde at lave ens egen japanske nudelsuppe”. Nynne Søndergaard Jung

“Tusind tak for et fint kursus i går. Supperne smagte skønt og jeg har allerede bestilt ingredienserne, så jeg selv kan komme i gang herhjemme 😊”. Sabine Keil


Traditionel japansk madkursus for begyndere

“Kære Zoë,

Tak for et dejligt og lærerigt kursus i dag! Jeg har allerede spist vores forberedte måltid med stor fornøjelse.
Jeg vil gerne melde min søn (japansk talende og kendodyrker: D) min mand (sushikok hos os pga. uhyre stor tålmodighed) og mig Lise (sushielsker og nu meget interesseret i Japan pga. min søns japanske kæreste!) til dit kursus den 17. januar i sushi for begyndere”.

Lise Hartfelt
Romanforfatter, www.lisehartfelt.dk

“Søndag den 8 marts deltog mine døtre og jeg på dit kursus om traditionel japansk madkursus for begyndere. En gave til mig fra dem i anledning af en nylig rund fødselsdag. En dag jeg havde glædet mig meget til.

Vi fik tilført viden om hvad der gør den japanske mad så sund, ingredienser og teknikker i forberedelsen, mens vi producerede tre dejlige retter. Der var tid til at stille spørgsmål, tid til at smage undervejs og tid til at hygge sig og lytte til dine erfaringer fra mødet med den japanske kultur.

Kurset var forberedt og forløb så vi trods forskel i fingersnilde kunne være med når der skulle snittes fint og foldes tynd dej der drillede.

Vores medbragte plastikbøtter blev fyldt godt op med de velsmagende herligheder vi sammen havde fremtryllet, og vel hjemme igen kunne vi diske op med tre retter til os selv og to voksne mere. Alle blev mætte og fik fyldt både maver og smagsløg godt op.

Min lyst til at lave mere af den slags mad er vakt”.
Merete Dyhr

“Som en del af vores gode venindes polterabend, valgte vi at lave japansk mad sammen. Det var rigtig hyggeligt, at vi kunne være sammen om at lave maden, og retterne var lette at gå til, især med Zoës instruktioner.

Det var dejligt, at man ikke skulle tænke på indkøb, da Zoë havde alle ingredienserne med, især på en aften, hvor mange andre ting også skal planlægges. Maden smagte dejligt, og aftenen endte i ren succes”.
Sara Hansen

”Kære Zoe

Tak for et super og meget inspirerende kursus på Peder Lykke skolen søndag. Det var dog den skønneste mad som vi har nydt. Vi ses igen”.
Marianne Pontoppidan

“Meget inspirerende at få indblik i hvad japansk mad også er. Det var nemt at gå til og smagte vidunderligt!”
Fie Tobiasen

Sushi kursus for børn

“Vi var så heldige at tilbringe 2 timer sammen med Zoë Escher til sushikursus i børnehøjde.
4 børn i alderen og 6-8 år kastede sig ud i opgaven. Der var koncentration rundt om bordet og stor fornøjelse efterhånden, som fadene blev fyldt op med hjemmelavede ruller og sashimi.

Zoë Escher er fantastisk til, at få børnene engagerede i processen – hun starter helt fra starten med hvordan risene bliver kogt til hvordan den sidste rulle bliver skåret i smukke skiver. Det kan varmt anbefales ♡”
Caroline Meldgaard, Børn i Byen

Eksklusive pop-up sushi middage

“Tusind tak for en vidunderlig sushi-middag, der på alle måder pirrede og glædede smagsløgene.
Det var rigtig spændende at se dig tilberede og derefter smage de mange interessante variationer af sushi, som du serverede for os.
Middagen var anderledes og så meget mere end man normalt oplever til en god gang sushi – lige fra misosuppen der gemte på en fræk lille hemmelighed, over sashimi overraskelsen, til den lækre kage der lagde sig blødt og indbydende om tungen. – og hele vejen igennem havde man en klar rød tråd i hvad du ønskede os at opleve.
Det var en fuldendt middag fra start til slut og en hyggelig og eksklusiv oplevelse, fra enden til anden. Vi ser frem til hvad du næste gang skal glæde vores ganer med”. Katrine Lønnegaard

”Vi har aldrig fået så god japansk mad alt fra suppen over til sashimi og sushi og kagen var fantastisk. Du er jo en eminent kok og alt smagte fantastisk. At tale med dig mens vi spiste var fantastisk”. Kjartan Vidarsson

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem