VILKÅR

Produkter og tjenester udbydes af (Sakana, Meklenborggade 2, 4 th, 2300 København S, cvr nr 32227392). Kontakt os på (info@sakana.dk).

Fortrydelse
Der er 14 dages returret. Fortryder du dit køb af en serviceydelse, gavekort, produkter i webshoppen eller elektroniske produkter inden for 14 dage, så kontakt os på info@sakana.dk og vil du få alle pengene retur.

Fortryder du dit køb af bøger inden for 14 dage, så kontakt os på info@sakana.dk.

Hvis du vælger at sende varerne retur, refunderer vi det fulde beløb (dog dækker vi ikke dine udgifter for returneringen af varerne). Betingelsen for dette er, at varen er returneret i salgbar stand og salgsemballagen er original og uskadt. Du kan også fortryde et køb ved at nægte modtagelse af varen – i så fald refundere vi beløbet fratrukket 41 kr. i ekspedition og fragt til din konto.

Afbestilling af kursus
Du kan ombooke dit køb uden beregning indtil 7 dage før kursets afholdelse.
7 dage før kursets afholdelse er din tilmelding bindende. Ved et afbud kan kurset ikke ombookes uanset årsag og tidspunkt for afbuddet.

Køb af gavekort
Gavekortet der sælges via webshoppen er gyldigt i 1 år fra udstedelsesdatoen.

Levering

Bøger leveres via DAO. Leveringstiden på bestilte varer er på 2-4 hverdage. Hvis varen ikke findes på lager, skal der påregnes yderligere leveringstid. Hvis varen ikke kan leveres inden for 10 dage, vil køber blive kontaktet. Bestilles bøger tillægger vi et fast porto- og ekspeditionsgebyr på 41 kr.
Bestilles bøger fra udlandet (Europa) tillægger vi et fast porto- og ekspeditionsgebyr på 65 kr.
Bøger kan købes både med VISA, Mastercard og Dankort.

Levering af elektroniske produkter sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Elektroniske produkter bliver leveret digitalt via e-mail, og kan købes med både VISA, Mastercard og Dankort.

Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms.

Defekte varer
Vi tilstræber altid at pakke dine varer på en forsvarlig måde, men skulle der undtagelsesvis ske forsendelsesfejl, hvor varen har taget skade under forsendelsen, så refunderer vi naturligvis varerne og tilsender nye. Sakana betaler dine udgifter til returneringen, hvis du henvender dig til info@sakana.dk, inden du sender pakken retur.

Abonnement
For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet. I denne mail er et link, der skal klikkes for at bekræfte aftalen.

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til info@sakana.dk. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udstedte fakturaer skal dog stadig betales.

Ønsker du at forny dit kortnummer gøres dette ved at skrive til info@sakana.dk, og herefter opsige dit abonnement og tegne et nyt.

Rettigheder
Alle rettigheder til bøger og digitale produkter tilhører Sakana. Ved køb af digitale produkter opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Butikken tager imod følgende kort:
Dankort, VISA og MasterCard

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem