Booster dit helbred med sunde japanske retter

Sushikok Zoë Escher
Det nye år er lige om hjørnet, og hvad er en bedre måde at kickstarte året med sunde og lækre japanske retter?

Japansk mad er ikke kun en fest for smagsløgene, men det kan også booste dit helbred.

Teriyaki laks er ikke kun en smagfuld oplevelse for smagsløgene, men det er også en sundhed og nærende ret. De sunde fedtstoffer er lige hvad kroppen har brug for efter jul. Den søde og salte teriyaki sovs giver en delikat og dyb smag, der gør denne ret til en favorit.

Gyoza, eller japanske dumplings, er ikke kun lækre, de er fyldt med hakket kød, grøntsager og aromatiske krydderier, hvilket giver en sund balance forret eller let hovedret.

Lynstegte nudler med tigerrejer med grønt er ikke kun hurtige at lave, men de er også fulde af smag, som omfavner hele kostpyramiden ude at blive kedelig. En ret som passer perfekt til den travle hverdag.

At starte året med sunde japanske retter som teriyaki laks, gyoza og lynstegte nudler med tigerrejer er ikke kun en gastronomisk oplevelse, men det er også et boost til dit helbred.

Læs mere om Traditionel japansk madkursus for begyndere

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere