Den sundeste japanske fast food tager ikke mere end 15 minutter at lave!


Japanerne er den befolkning i verden som lever længst. Det er ikke helt uden grund.

Japanerne lever et travlt liv som så mange andre. Der er mange i de større byer som arbejder ca. 10 timer om dagen. Derudover har japanerne også børn, familie, fritidsinteresse og meget andet som også skal passes.

I hverdagen bruger japanerne meget lidt tid på maden. Derfor vil du kunne finde virkelig mange nudelbarer på stor set hver en gade. Det er en populær spises, som japanerne både nyder til frokost eller til aften. Fra at japanerne trækker en billet i en automat, som står lige i indgang til restauranten til, at du sidder ved et bord, hvor der så bliver placeret en skål varm nudelsuppe, der går ikke mere end 7 minutter.

I gennemsnittet tager det japanerne ca. 7 minutter at spise nudelsuppen, det går meget stærkt når der på en hverdag indtages et måltid i Tokyo.

Den japanske nudelsuppe som den serveres i Tokyo, kan du nu lærer at lave i København. På Nudelsuppe kursus for begyndere lærer du trin for trin, at lave 2 forskellige nudelsupper som den serveres i Japan.

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.