Feedback fra japaner på opskrifter i Mad & Bolig

Mad & Bolig
Som japansk uddannet sushikok, er det meget vigtigt at jeg får feedback fra japanere på mit arbejde, for så er jeg sikker på at den mad jeg laver, også er japansk. Jeg har medbragt en stak eksemplarer af magasinet Mad & Bolig (maj udgaven) til Japan, da der er 7 sider som indeholder opskrifter som jeg har lavet.

Idag har jeg fået den første feedback. Jeg fik følgende kommentar “billederne er meget smukke, stilen er japansk og visuelt er retterne enkle”, som det kendetegner det japanske køkken. De var meget imponeret over hvor veludført min tamago (japansk omelet) er, og spurgte til, hvordan jeg laver den. Det tager jeg som et stort kompliment.

Læs mere om Sushikok & sake sommerlier Zoë Escher

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.