Findes der små skåle der egner sig til sojaskåle?


Der findes små japanske skåle, som er sojaskåle der egner sig perfekt til sushi.

I det japanske køkken, bruges der forskellige slags sauce, når der spises et måltid. Det gælder lige fra gyoza til sushi.

Jeg møder ofte personer, som nævner at de sojaskåle, der følger med japansk take-away mad er for små. Det finder de ofte først ud af, når de sætter sig ned for at spise maden. Når de tager maden med spisepinde og, dypper maden i en sojaskål som er for lille, så er det svært at få sojasauce på en gyoza eller et stykke sushi.
Det der også ofte sker, at sojasaucen skvulper ud over kanten, der er ikke plads i de små take-away sojaskåle.

For at undgå at skulle afbryde måltidet ved, at rejse sig og gå ud ikke køkkenet for, at hente køkkenrulle og en almindelig tallerken, der er alt for stor til sojasauce, så findes der japanske sojaskåle i den helt rigtige størrelsen.

Jeg har fået leveret et udvalg af japanske sojaskåle lavet i porcelæn. Det er 100% japansk design, selvom det passer ind i den nordiske stil. De findes i webshop by sushikok Zoë Escher

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.