Gavekort til japanske sushi kurser

NigiriJulen og det nye år står lige for døren.

Hvad skal 2015 byde på af unikke og spændende oplevelser?

Sushi har aldrig været så populær som i dag. På ganske få år har befolkningen i Danmark, store som små taget den delikate spise til sig.

Det er noget som glæder mit gastronomisk hjerte.
For i mange år, har vi fået at vide at vi skal spise mere fisk og grøntsager, skære ned på fedtet og rødt kød. Derfor glæder det mig, når jeg hører mine børnekursister sige, at sushi er deres yndlingsspise.

Zoë Esccher
Dertil er det altid en fornøjelse, at glæden i mine kursister øjne, når de lærer at lave sushi på mine åbne og private kurser.

Til dem som ikke ved det, så tilbyder jeg forskellige japanske madlavningskurser til personer i alle aldersgrupper med forskellige interesser. Nedenfor finder du de forskellige kurser, og der udstedes gavekort til dem alle.

Sushikursus for begyndere.
Nigiri sushikursus for begyndere
Japansk nudelsuppe kursus for begyndere
Traditionel japansk madkursus for begyndere

Læs mere om de forskellige gavekort

Reference:
”Vi er 8 sushi-elskende venner, der aldrig selv før havde prøvet at lave sushi. Vi fik sat en aftale i stand med Zoë Escher. Da hun ankom, fik vi alt rettet an, sat op og gjort os klar til opgaven.
Systematisk, men samtidig med en god drink ved hånden, gik vi i krig med at hakke og skære de forskellige råvarer. Presse, arrangere og rulle forskellig slags sushi. På vidunderlig vis og med mange grin og i højt humør, fik vi sat en kæmpe sushi fest på benene.
Da Zoë Escher var gået, fik vi et festmåltid- og langt mere end vi kunne spise.
Zoë Escher fik os i gang på kompetent vis med nøje anvisninger blandet med hygge og en god oplevelse“.

Maj Ravnsbøl, Mayzeeddesign

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.