Hvad var dit indtryk, da du første gang smagte sushi i Tokyo?


I 2004 rejste jeg for første gang til Tokyo på et træningsophold. Min japanske kendo lærer Hirakawa sensei havde arrangeret, at jeg skulle træne i Tokyo bedste kendo klub.

Da det var min første tur til Japan, havde jeg fået at vide at jeg skulle tage bussen fra Narita lufthavn til Sunshine hotel i Tokyo, hvor jeg ville blive hentet af 2 medlemmer fra kendo klubben Yushinkan dojo.

Da jeg ankom til hotellet, gik vi gik direkte ind på hotellet for, at spise frokost på en af hotellets mange restauranter. I restauranten fik jeg serveret sushi og, det var mit første møde med japansk sushi.

Jeg husker tydeligt oplevelsen. Kvaliteten var en anden og sushi stykkerne smagte mere af fisk end, hvad jeg havde oplevet i Danmark.
Dertil var jeg også overrasket over, hvor mange forskellige fisk og skaldyr der bruges til sushi.

At det sidenhen skulle gå hen og blive min levevej, det havde jeg ikke lige regnet med.

Du kan læse mere om Sushi kursus for begyndere

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.