Hvor god er du til at bruge spisepinde?

SpisepindeFørste gang jeg var i Japan i 2004 afsted i 3 uger, blev jeg en smule udfordret.

Jeg synes selv, at jeg var rimelig ok til at bruge spisepinde, når jeg skulle spise sushi. Det er lidt noget andet, når man kun får udleveret spisepinde i 3 uger og, man spiser i selskab med japanere.

Jeg husker mine første forsøg med Ramen nudler, nudlerne havde det med at stikke af. Meget er sket siden 2004 og, jeg er blevet meget glad for spisepinde især de japanske spisepinde, der bliver lavet i hånden.

Du kan læse mere om håndlavet spisepinde i webshop by sushikok Zoë Escher

_
Zoë har holdt foredrag og afholdt sushikurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.

Gem