Hvor mange fisk på menukort hos en sushirestaurant i Japan?

Sushi - ALT for damerne
Når man træder ind i en sushi restaurant i Japan, er man ikke bare indtrådt i en spiseoplevelse – man er trådt ind i en verden af tradition, innovation og utrolig diversitet.
Den japanske sushi kultur er berømt for sin finesse og opmærksomhed på detaljer, og et blik på menukortet afslører den brede vifte af fisk og skaldyr, der anvendes i sushikunsten.

Men hvor mange forskellige typer fisk kan man forvente at finde på menuen?

I traditionelle sushirestauranter kan man forvente at finde 15-20 forskellige fisk og skaldyr. I mere moderne eller eksklusive steder ca. 30, især hvis de tilbyder sæsonbestemte sushi.

Det er helt normalt at finde fisk såsom tun, laks, rød snapper, rejer, blæksprutter, søpindsvin, yellowtail, makrel, ål og flynder og mange flere.

Sushikursus for begyndere lærer du trin for trin, at lave velsmagende sushi med de mest efterspurgte fisk til sushi i Danmark.

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere