Hvor mange forskellige typer af sushi ris findes i Danmark?

Sushiris
I Danmark findes adskillige typer af sushi ris. Dog, slet ikke så mange som i Japan. I Japan findes lige så mange typer af sushi ris som ost i et dansk supermarked.

I Danmark finder du forskellige typer af sushi ris, hvis du besøger et stort asiatisk supermarked. Et dansk supermarked og mindre asiatiske forretninger har ofte en slags. Det er også rigtig godt.

Der er forskel på kvaliteten af sushi ris. Det påvirker selvfølgelig også hele den gastronomiske oplevelse.
I de store asiatiske supermarked finder du adskillige sushiris. Nogle er produceret i USA, Europa og Japan.

I USA findes mange japanskejet virksomheder indenfor fødevarebranchen. De producere råvarer herunder sushi ris til det japanske marked. Sushi som er af samme kvalitet som de ris, der dyrkes i Japan.

I Europa dyrkes japanske sushi ris.
De bliver dyrket af europæiske virksomheder, som har lært dyrkningsmetoderne i Japan. På den måde undgår risen den lange transporttid fra Japan til Europa.

Sushi kursus for begyndere lærer du, hvilke sushi ris som egner sig bedst til begyndere. Sushi ris som sikre, at du får lavet sushi af god kvalitet.

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.