Nyhed – E-bog: 5 Japanske Sushi Handrolls til 1

5 japanske handrolls til 1

Mini e-kogebog: 5 Japanske Sushi Handrolls til 1, vil sende dig på en rejse til de smagfulde gader i Japan med fem uimodståelige sushi handrolls lavet til én person.

Denne bog er fyldt med enkle, autentiske opskrifter, der giver dig mulighed for at nyde de forfriskende smag af japansk sushi handrolls derhjemme. Opskrifterne er lavet på en måde, så det nemt at lave sushi handrolls til flere personer.
Uanset om du er en sushi entusiast eller bare nysgerrig efter, at udforske japansk kultur gennem mad, er denne e-kogebog noget for dig.

Med vores mini e-kogebog: 5 Japanske Sushi Handrolls til 1, kan du nu bringe den autentiske smag af japansk sushi handrolls ind i dit eget køkken.
Disse fem handrolls er blot begyndelsen på en spændende kulinarisk rejse, der venter på dig. Uanset om du er alene, ønsker en anderledes middagsoplevelse eller vil imponere dine gæster, er disse små japanske fornøjelser det ideelle valg.

Læs mere om mini e-bogen: 5 Japanske Sushi Handrolls til 1

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.