Turen skulle have gået til Japan, men gik til Slovenien


Jeg skulle have været afsted til Japan i 3 uger i juni måned. Det blev aflyst. Jeg fik en mail fra British Airways i maj, hvor de skrev, at de desværre måtte aflyse turen. Pengene returnerede de med det samme til mig.

Det var jeg selvfølgelig ked af, da jeg havde lagt planer om hvem jeg skulle besøge og, hvad jeg skulle se og lave. Som de fleste andre tilbragte jeg sommeren i Danmark. Men, for et par uger kriblede det alligevel i mine fingre.

Jeg bestilte, hvad svarer til en forlænget weekend til Slovenien. Et land som jeg kender ganske udmærket fra min japanske kamsportsturer. Dog, valgte jeg at opholde mig ved Lake Bled, som ligger i bjergene væk fra alting.

Der tilbragte jeg et par dage i 30 graders varme, hvor jeg svømmede, sejlede på søen, gik rundt om søen var på vandretur i bjergene og i områder med vandfald.

Om aftenen spiste jeg dejlig mad på lokale restauranter.

Det skønt at se og opleve noget helt andet.

Læs mere om Sushikok & sake sommelier Zoë Escher

_
Zoë har holdt foredrag og afholdt sushikurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis, Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.