Unik middag oplevelse i Tokyo

Når jeg er Tokyo, der oplever jeg ofte at japanerne kigger på mig, som om jeg er faldet ned fra en planet.

I 2014 var jeg ude og spise Yakitori og Tempura med en japanske veninde og hendes mor. Da vi havde siddet på restauranten i noget tid, så spurgte ejeren hvem jeg var og min veninde fortalte ham, hvor jeg kom fra og hvad jeg lavede.

Da vi havde spist og var på vej ud af restauranten, kom ejeren løbende efter os. Han havde en gave til mig. Det var en ære, at jeg som sushikok der boede i Danmark, havde rejst til Japan og, sad nu på hans restaurant og spiste.

Han var nysgerrig efter, at vide hvordan vi havde fundet frem til hans restaurant.

Læs mere om Sushikok & sake sommelier Zoë Escher

_
Zoë har holdt foredrag og afholdt sushikurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.