Autentisk japansk teriyaki sauce som er lige til at spise med en ske

Teriyaki sauce er blevet en populær sauce, som bruges i asiatiske retter. Den de fleste kender i Danmark er en sauce, som kan købes på flaske i de fleste supermarkeder og asiatiske forretninger.

Den japanske teriyaki sauce som laves fra bundet af smager fuldstændig anderledes. Det er en sauce som er så fin og har så meget velsmag, at de kursister som smager den for første gang, spiser den direkte af gryden med en ske.

På kurset Traditionel japansk madkursus for begyndere lærer deltagerne, at lave 3 unikke klassiske japanske retter. En af de retter, som laves for bunden er teriyaki laks . En ret som fremhæver laksens unikke aromaer og smagsnuancer samtidig med, at den delikate teriyaki sauce er prikken over i’et, der får fuglene til at synge.

Du kan læse mere om kurset ”Traditionel japansk madkursus for begyndere”. Det næste kursus afholdes søndag den 3. maj 2020 med kun 9 kursister.

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.