Derfor er Sushi kursus en lærerig og velsmagende julegave

Sushikok & sake sommelier Zoë Escher
Julen nærmer sig med hastige skridt, og med den kommer jagten på den perfekte gave. Hvis du leder efter en unik og mindeværdig gave, som skaber begejstring er et sushikursus et godt valg.

Sushi kurset er mere end smagfulde sushi stykker.
At lære at lave sushi fra bunden, er at dykke ned i en verden af delikate smage og sushi stykker der taler til øjnene. Det er en unik oplevelse, der kombinerer hands-on læring og nydelse.

Et sushi kursus er en sjov og social aktivitet, som kan nydes alene eller med venner og familie. Det skaber en unik mulighed for at tilbringe tid sammen, mens man lærer noget nyt.

Sushi er kendt for at være sund og nærende med forskellige fisk og grøntsager. Et kursus i sushi kan inspirere til sundere madvaner og introducere nye, sunde ingredienser i hverdagen.

At kunne tilberede sin egen sushi med sine favorit råvare og fisk, vil altid været et hit. Det spreder glæder og det er en færdighed, man kan vise frem og nyde både alene og i selskab.

Et sushi kursus er en gave, der kombinerer læring, nydelse og sundhed. Det er en oplevelse, der rækker ud over det almindelige og skaber varige minder.

Så hvorfor ikke overveje et sushikursus som en smagfuld og unik julegave i år?

Læs mere om Sushi kursus for begyndere

Køb Gavekort til Sushi kursus for begyndere
_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere