Japanske spisepinde – En uundværlig del af din sushi middag

Japanske spisepinde

Er du en af de mange, der elsker sushi?

Så ved du, at en velsmagende sushi middag handler om mere end blot den lækre mad – det handler også om hvordan, vi spiser den. Her spiller japanske træspisepinde en meget vigtig rolle.

Japanske spisepinde af god kvalitet bliver lavet i træ, hvilket giver et naturligt og sikkert greb – perfekt til at fange de glatte stykker af nigiri eller de delikate ruller.
Træets tekstur giver dig den nødvendige kontrol og præcision, hvilket er vigtigt, når du nyder de smukt tilberedt sushi stykker.

I Japan er spisepindene mere end bare bestik, de er en del af den japanske kultur.
Håndlavede træspisepinde bliver ofte dekoreret med fine detaljer eller indgraveringer, der tilføjer kant og elegance til din sushi middagsbord.

Med japanske spisepinde i træ får du en mere autentisk sushi oplevelse, en sushi middag som kunne være foregået i et japansk hjem i Tokyo.

I Webshop by Sushikok Zoë Escher finder du et udvalg af japanske spisepinde lavet i træ af høj kvalitet. De kan bruges igen og igen og holder i mange år.

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere