Et kig bag sushibaren på en japansk sushi restaurant


Jeg fandt et par billeder fra da jeg i 2012 besøgte Toshi min japanske sushikok lærer i Los Angeles. Billederne er taget i hans restaurant og, flere af kokkene kommer fra meget berømte sushi restauranter i Japan bl.a. Restaurant Kyubey, der ligger i det eksklusive shoppingområde Ginza i Tokyo.

Som altid er jeg at finde omme bag sushibaren, jeg skal lige se hvad sushikokkene laver.

Udover at være dommer ved internationale sushi konkurrencer, så har Toshi også været dommer ved sake verdensmesterskaberne i Los Angeles i 2006. Han har selvfølgelig en sake bar med et stort udvalgt af sake af virkelig god kvalitet.

Nedenfor finder du et par billeder.
_

Læs mere om Sushikok & sake sommelier Zoë Escher
_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.