Gå julen i møde med en lidt sundere livsstil

Sushikok Zoë Escher

Yes, jule nærmere sig.
I denne lidt kolde og mørke tid, er det skønt med dejlig mad, snacks og hygge – og dog!

Jeg forsøger også at spise mere varieret i december måned, så jeg ikke vender kroppen til at skal have mad med højt fedt eller sukker indhold.

I december måned spiser jeg mere fisk og flere grøntsager end normalt. Sushi tang er den grøntsag i verden som indeholder flest vitaminer og mineraler. Derfor er sushi den ret som jeg fortrækker at spise.

Jeg laver altid min egen sushi for, så får jeg lige præcis som jeg gerne vil have det.

På sushikursus for begyndere lærer du den japanske tilgang til sushi, som bare smager bedst. Med viden og et sæt opskrifter under armen vil du kunne gå direkte hjem, og lave sushi med dine favorit råvarer.

Læs mere om Sushikursus for begyndere

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.