Hvad er forskellen på en dansk Sushikok og en japansk Sushikok?

Sushi - ALT for damerne
Den største forskel på en dansk og en japansk sushikok er maden. Jeps, jeg sagde maden.

Sushi tilberedt af en dansk sushikok smager fuldstændig anderledes end Sushi tilberedt af en japansk sushikok. Det er der flere årsager til.

Danske sushikokke har en helt anden faglig baggrund end japanske sushikokke. I Japan stilles der andre krav til sushikokkes færdigheder.

Danske sushikokke bruger andre ingredienser i tilberedningen af sushi end japanske sushikokke. Japanske kokke bruger ingredienser som fremhæver smagen på lige præcis de fisk, som bruges til sushi. Smagen bliver fremhævet på en måde, så det skaber en gastronomisk helhed.

Danske sushikokke bruger andre madlavningsteknikker i fremstilling af sushi. Det er lige fra kogning af sushi, filetering af fisk og ikke mindst de håndteknikker til, at lave sushistykkerne.

På Sushi kursus for begyndere lærer du, trin for trin at lave sushi som japanske sushikokke. Det gør du, fordi japanske sushi smager bedst. Du får også de bedste tips, hvilke ingredienser som egner sig bedst til og, hvor håndtering af fisk på bedste vis.

Læs mere om Sushi kursus for begyndere

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere