Årets sidste kursus i Traditionel japansk mad afholdes den 24. september – skal du med?

Traditionelle japanske hverdagsretter
Japansk madkultur er kendt over hele verden for sin finesse, unikke smagskombinationer og dens dybe rødder i landets kultur og historie.
At deltage i Traditionel japansk madkursus for begyndere kan være en ægte øjenåbner, og her er nogle af de utallige fordele, man kan få ud af, at deltage på sådan et kursus.

Autentisk indsigt i japansk kultur
Japansk mad er meget mere end bare de retter, vi spiser. Den måde, retterne er tilberedt og serveret på, fortæller en historie om japansk kultur, traditioner og æstetik. Gennem kurset vil man kunne forstå de kulturelle nuancer og værdier, der ligger bag hver eneste ret.

Lær at lave sunde retter
Det japanske køkken er kendt for sine sundhedsmæssige fordele. Råvarer som fisk, tang, grøntsager og fermenterede fødevarer spiller en stor rolle. Gennem et kursus kan man lære, hvordan man kan inkorporere disse sunde elementer i dagligdagens måltider.

Forfin dine kulinariske færdigheder
Japansk madlavning kræver præcision og opmærksomhed på detaljen. Fra korrekt skæreteknik til anretning, kan du forbedre dine generelle køkkenfærdigheder ved at mestre den japanske madlavningsteknik.

Udforsk nye ingredienser
Japan har et væld af unikke ingredienser, som mange i Danmark måske ikke er bekendt med. Ved at deltage i et Traditionel japansk madkursus for begyndere kan man blive introduceret til disse ingredienser og lærer, hvordan man bruger dem korrekt.

Nyd det tilfredsstillende resultat
Der er intet mere tilfredsstillende end at spise et måltid, man selv har lavet – især når det er så velsmagende og æstetisk tiltalende som japansk mad.

Læs mere om Traditionel japansk madkursus for begyndere

Skal du med på årets eneste madkursus, hvor du lærer at lave velsmagende retter fra det klassiske japanske køkken?

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere