Lær at lave velsmagende sushi og andre retter på japanske madkurser i København

Hvis man ønsker at lærer, at lave velsmagende og sunde japanske retter så er det bedst, at lærer at lave maden helt fra bunden.

I det japanske køkken bruges ingredienser som ikke findes på den klassiske hylde i supermarkeder. Det skyldes, at supermarkeder får anbefalet nogle andre ingredienser end dem som japansk kokke bruger i deres madlavning.

Derudover så bruger japanske kokke nogle helt andre madlavningsteknikker end, hvad vi kender til i Danmark. Det skyldes, at japanske kokke har et andet syn på mad og gastronomi. Japansk mad bliver også spist på en anden måde, der bruges til spisepinde fra start til slut. Det stiller nogle andre kræv til den færdige ret.

Det er noget som du som kursist oplever, når du træder ind af døren.

Du kan læse mere om Sushikursus for begyndere, nigiri sushikursus for begyndere, vegetarisk sushikursus for begyndere, traditionel japansk madkursus for begyndere, nudelsuppe kursus for begyndere, vegetarisk madkursus for begyndere, japansk matcha bagekursus for begyndere, live online interaktiv madkursus og mange flere på https://zoeescher.com/

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.

Skriv en kommentar

Sakana © 2018 - Zoë Escher - info@sakana.dk - 29705345

Scroll to top