Velsmagende japansk nudelsuppe – et sundt måltid, der slanker!

Sushikok & sake sommelier Zoë Escher
Er du også vild med nudelsupper?

Så skal du prøve en velsmagende japansk nudelsuppe. Den er ikke blot et fantastisk smagfuldt måltid, men den er også sundt!

Den japanske nudelsuppe, også kendt som ramen, er en populær ret i hele verden. Og med god grund. Den er fuld af smag, fedtfattig og spækket med grønt og kød, som booster din krop.

Men det bedste ved japanske nudelsupper er, at de er et sundt måltid. Suppen er lavet på en japansk fond, der er fyldt med vitaminer og mineraler, tilsæt nudler som ikke får dig føle proppet og topping der omfavner hele kostpyramiden.

Og hvis du er på udkig efter et måltid, der kan hjælpe dig med at holde dig slank, er japanske nudelsupper et godt valg.

Nudelsuppe kursus for begyndere lærer du trin for trin, at lave 2 meget forskellige sunde nudelsupper, der egner sig perfekt på en kold og våd efterårsdag.

Nu på søndag den 5. november afholdes årets sidste nudelsuppe kursus, så hvad venter du på?

Kom på kursus og lær at lave velsmagende nudelsuppe kursus som japanske kokke i Tokyo.

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere