Tid til at skrue op for den varme japanske nudelsuppe

Japansk nudelsuppe
Nu hvor efteråret er over os, og vi begynder at mærke kulden snige sig ind, er det det perfekte tidspunkt at kaste sig over en dampende varm japansk nudelsuppe. Der er noget magisk og helende ved at sidde med en stor skål ramen eller udon og lade varmen fra suppen omfavne dig, mens du nyder de komplekse smage og de lækre teksturer.

Ramen er måske den mest kendte japanske nudelsuppe og med god grund. Den er lavet med en rig og smagfuld bouillon og serveres med forskellige toppings som grøntsager, kød, og et blødkogt æg. Nudlerne er tykke og elastiske og absorberer bouillonen, så du får en fuldkommen smagsoplevelse.

Udon er en anden populær japansk nudelsuppe. Denne suppe er lavet med tykke hvedenudler og en velsmagende bouillon lavet på japanske ingredienser og råvarer. Udon kan serveres med en række forskellige toppings, såsom tofu eller grøntsager.

På nudelsuppe kursus for begyndere, laver vi 2 meget forskellige smagfulde nudelsupper og ramen supper fra bunden. Supper som passer til travle hverdage som kan nydes året rundt.

Læs mere om Japansk nudelsuppe kursus for begyndere

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere