Vidste du, at der er en rigtig måde at bruge sojasauce til sushi?

Japansk hvid soyaskål med sushi
Den rigtige måde, at bruge sojasauce til sushi er, at betragte sojasauce som et krydderi. Sojasauce kan ligestilles med salt og peber, det er en måde at smage maden til på.

De fleste er opmærksom på, at når man drysser for meget salt og peber på sin mad, så, vil man have svært ved nyde maden. Det kan gå hen og blive næsten uspiselig. Det samme kan gøre sig gældende med sojasauce.

Det kan være svært, at dosere mængden af sojasauce, når man dypper et stykke sushi i sojaskålen. Nogle fortrækker, at lade et stykke sushi ligge i sojasaucen i et par sekunder inden det spises.
Det kan jeg ikke anbefale at man gør, især hvis man har brugt penge på at købe sushi af god kvalitet. Så vil det være sværere, at smage fisken og de forskellige grøntsager. Sojasaucen simpelthen går ind og overdøver smagen.

Den bedste måde at spise sushi er, at dyppe de enkelte stykker sushi ganske let i sojasaucen. På den måde kan man nyde smagen af de enkelte sushi stykket og, få mest mulig smag for pengene.

Sushi kursus for begyndere lærer du, trin for trin at lave sushi med mest mulig smag.

I Webshop by Sushikok Zoë Escher, finder du japanske sojaskåle som passer til store og små stykker sushi.

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere