Derfor er Teriyaki sauce en klassiker i det japanske køkken

I Japan bliver der lavet mange forskellige saucer og dressinger, men de bliver bruges på en anden måde end, hvad vi kender til i Danmark.

Sojasauce er en uundværlig ingrediens i det japanske køkken. Udvalget af sojasauce er lige så stort som ostehylden i et dansk supermarked.  I Japan bliver sojasauce brugt som et krydderi, det er en ingrediens som bruges med omhu. Den bruges på en måde så den enten løfter retten eller tilføre retten nye smagsnuancer.

Derfor er det heller ikke ligegyldigt hvilken sojasauce der som bruges til de enkelte japanske retter. En af de saucer som er blevet meget populær i Europa og i Danmark er Teriyaki sauce. Det er en klassisk japansk sauce som både børn og voksne nyder at spise.

På kurset ”Traditionel japansk madkursus for begyndere” lærer du, at lave fra bunden en japansk ret med Teriyaki sauce. Den smager tusind gange bedre end den som kan købes på flaske i supermarkedet.

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere.