Bliv dig klar til foråret med det eneste nudelsuppe kursus

Japansk nudelsuppe
Med foråret i horisonten er det tid til at omfavne lette, velsmagende retter, der frembringer følelsen af solskin. Og hvad kunne være mere perfekt end en dampende skål japansk nudelsuppe?

Uanset om du er en erfaren kok eller en nybegynder i køkkenet, er der noget for alle at lære på forårets sidste japanske nudelsuppekursus.

De populære japanske nudelsuppe er en skattekiste af smag, som du ellers kun finder i restauranter i Tokyo. På kurset vil du lære om forskellige nudeltyper, fond, grøntsager, kød og krydderier, der kan forvandle en simpel skål suppe til en smagfuld oplevelse.

På kurset vil du blive ledet af Danmarks mest erfarne japansk uddannet kok, der vil dele hemmeligheden til at skabe den perfekte japanske nudelsuppe hver gang.

Fra at tilberede fond fra bunden til at mestre teknikker til at klargøre forskellige velsmagende råvarer, vil du forlade kurset med en dybere forståelse af nudelsuppens og, hvad der gør den til Japans mest efterspurgte ret.

Læs mere om Japansk nudelsupper kursus for begyndere

_
Zoë har afholdt sushikurser og japanske madkurser for A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis,Velux, Gorrissen Federspiel, Beierholm revision, Elbek & Vejrup og mange flere